Vyvažovačka kol

Pokud namontujete pneumatiky, musíte vyvážit kola. A pokud vyvažujete kola, potřebujete FASEP B202 G2.

Elektronická vyvažovačka kol B202 umožňuje statické a dynamické vyvážení všech typů motocyklových kol. B202 obsahuje sofistikované senzory a nejnovější nízkorychlostní technologii, která umožňuje elektronické vyvážení bez motoru.
 
Statické vyvážení kol se zabývá silami působícími v jedné rovině od směru otáčení. Je to tradiční způsob vyvažování motocyklových kol pomocí vyvažovacího stojanu, ale předpokládá se, že jakákoli nevyváženost se vyskytuje centrálně na ráfku. Při nízkých rychlostech a malých šířkách ráfků to není takový problém.
 
Dynamické vyvážení navíc zajišťuje vyvážení po celé šířce kola. To je důležité, když se zvětšuje šířka ráfku a rychlost otáčení kola. Tento typ nevyvážení způsobí, že se kolo bude chtít při otáčení kývat ze strany na stranu, což způsobuje namáhání ložisek kola a ovlivňuje celkovou jízdní stabilitu motorky. Proto se doporučuje používat dynamické vyvážení kol na moderních motocyklech, které mají širší ráfky, větší výkon a vyšší rychlost.
 
Ovládání Fasep B202 je rychlé a jednoduché: montáž kola a zadávání dat kola trvá několik sekund. Pak stačí kolo roztočit a B202 vypočítá potřebné hmotnosti a polohu pro obě strany ráfku. Nabízíme také volitelné upevňovací sady pro kola pro jednostranné kyvné ramena a ráfky s hlubokými náboji.
 
Fasep B202 dodává Vaší dílně profesionální image a umožňuje přesné vyvážení, které je důležité pro bezpečnost, pohodlí a mechanickou spolehlivost. 

Klíčové vlastnosti:

  • Dynamické vyvážení specifické pro motocykl
  • Třísenzorové, nízkorychlostní elektronické měření
  • 2-letá záruka

Larsson Czech s.r.o.

Kaštanová 489/34
620 00 Brno

Tel.: +420 532 176 440
Mob.: +420 775 521 543