Ukazatele teploty JMP

Máme pro Vás v nabídce novou řadu ukazatelů teploty oleje JMP pro více jak 1000 motocyklů

 

Ukazatele teploty jsou bezolejové, mají teflonová ložiska s nízkým třením a montují se do původního otvoru pro originální uzávěr či měrku. Nová řada je dodávána v různých povrchových úpravách, které odpovídají barevnému provedení motorů – chromový obal s černý ukazatelem nebo černý obal s černým ukazatelem.

Ukazatele teploty oleje jsou zvláště vhodné pro klasické motocykly, které nemají žádný ukazatel teploty. Sortiment však pokrývá také mnoho kapalinou chlazených motocyklů.

Ukazatele teploty oleje najdete tak, že vyberete daný motocykl v Mike a poté pomocí nabídky skupiny produktů přejděte na: » Příslušenství » Přístroje a příslušenství » Ukazatel teploty oleje/příslušenství » Ukazatel teploty oleje.


Je také možné vyhledat ukazatel pro nepřiřazený motocykl. Máme pokročilé vyhledávání, které umožňuje prohledávat náš sortiment podle velikosti závitu, stoupání a délky teplotní sondy. To vám umožní přizpůsobit se rozměrům původní měrky. Toto předběžné vyhledávání najdete kliknutím ZDE.

Ukazatele teploty oleje JMP jsou produktem naší vlastní značky, takže si můžete být jisti vynikající kvalitou a povrchovou úpravou, dobrou cenou a 2letou zárukou.

Larsson Czech s.r.o.

Kaštanová 489/34
620 00 Brno

Tel.: +420 532 176 440
Mob.: +420 775 521 543